Szczegóły oferty nr: StPr/24/04165 z dnia 2024-04-09Dane dotyczące ofertyStanowisko: Pizzer k/m Stawka: 6850,00 Staż: 0.00 Zmianowość: nie dotyczy Rodzaj zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług Liczba oferowanych miejsc pracy: 1 Data początku zatrudnienia: 2024-04-29 Warunki pracy: praca w wolne dni: nie Opis sposobu wynagradzania: Nieregularne godziny pracy Dane dotyczące wymagańOpis wymagań: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe, dwa lata doświadczenia zawodowego, komunikatywna znajomość j. polskiego. Zakres obowiązków: - przygotowywanie pizzy zgodnie z recepturą - dbanie o porządek na stanowisku pracy - przygotowanie produkcji Zgłoszenia: e-mail: forno.powisle@gmail.com, tel.: 883 052 520. Wykształcenie: konieczne brak lub niepełne podstawowe- Język: polski Dane PracodawcyNazwa Pracodawcy: ITALIAN FOOD LAB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ NIP Pracodawcy: 1133073688 Adres siedziby: 03-414 Warszawa, ul.Wileńska 14C/305, dzielnica: Praga-Północ Adres wykonywania pracy: 00-342 Warszawa, ul.Topiel 12, dzielnica: Śródmieście Dane KontaktoweAdres do kontaktu: 00-342 Warszawa, ul.Topiel Preferowana forma kontaktu: - Telefon kontaktowy: 883 052 520 - e-mail: forno.powisle@gmail.com |